Afspraken en tarieven

Let op

De praktijk is van maandag t/m donderdag geopend van 09.00 t/m 17.00 (met uitzondering van vakanties en feestdagen).

Met ingang van 1 juli 2019 ben ik van maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 09.00 uur voor het stellen van vragen en het maken van afspraken. Treft u dan toch het antwoordapparaat dan ben ik al in gesprek, spreek dan uw naam, bericht en telefoonnummer in dan probeer ik u zo snel mogelijk terug te bellen.

Bij dringende vragen (bijvoorbeeld over een reactie op de behandeling) kunt u, als de praktijk geopend is, altijd uw bericht inspreken! Ik probeer zo snel mogelijk te reageren. Ook als u een afspraak moet annuleren of wijzigen verzoeken ik u dit op het antwoordapparaat in te spreken zodat ik daar alvast rekening mee kan houden.

U kunt ook contact per mail opnemen om informatie in te winnen of vragen te stellen, maar Let op:

Afspraken kunnen alleen per telefoon worden gemaakt of gewijzigd! Vanwege de grote drukte en lange wachtlijsten kan ik momenteel geen nieuwe patiënten meer aannemen!
Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd, daarna wordt 50% in rekening gebracht.

Tarieven

Tarieven per 1 januari 2019:

Eerste consult:

  • €125,00 voor 1 ½ uur, of
  • 2 x €75,00 voor 2 x 45 minuten binnen 1 week!
  • 2e persoon bij een aansluitend consult € 100,00
  • Kinderen t/m 8 jaar € 100,00

Vervolg consulten:

  • € 50,00 tot 90,00, afhankelijk van tijd, benodigde expertise en apparatuur.
  • Voedingsallergie,-intolerantietest/Voedingsadvies € 75,00 voor ¾ uur (bij een 1e consult inbegrepen)
  • Herhalingsrecept Bioresonantie-druppels/Bioresonantie-olie of Bioresonantie-chip: vanaf € 25,00
  • Homeopathie / Verzorgingsprodukten/Aromatherapie kostprijs
  • In bijzondere gevallen is een behandeling aan huis mogelijk, toeslag afhankelijk van aantal personen en afstand.

Bioresonantie valt onder de natuurgeneeskunde. De behandelingen worden door vrijwel alle zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Voorwaarde is dat u een aanvullend pakket heeft dat Natuurgeneeskunde dekt. Ik ben aangesloten bij o.a. de V.B.A.G., RBCZ/TCZ. Kijkt u dit vooraf na op de website of bel voor de zekerheid met uw zorgverzekeraar. Ik ben geen arts en heb geen BIG registratie ( registratie voor artsen, fysiotherapeuten etc. wat soms als voorwaarde voor vergoeding wordt gevraagd)

 

Let op! Er kan veel gaan veranderen in 2019…Sommige zorgverzekeraars zeggen dat zij Alternatieve Geneeswijzen/Natuurgeneeswijzen blijven vergoeden maar veel disciplines (zoals Bioresonantie) en beroepsverenigingen worden sinds januari 2019 uitgesloten van vergoeding! De vergoedingen kunnen ook flink worden verlaagd! Kijk nu uw zorgverzekering na om te zien wat en onder welke voorwaarden! er door uw verzekering nog wordt vergoedt en of zij de VBAG, de beroepsvereniging voor  natuurgeneeskunde waar mijn behandelingen onder vallen, nog vergoeden

 

U kunt contant of per pin betalen.

Tarieven dieren

Voor dieren gelden dezelfde tarieven. Het eerste consult kan meestal ( als u vooraf het anamneseformulier al heeft ingevuld en teruggemaild) in de tijd van een vervolgconsult.

error: Content is protected !!